Home > Ferie, Kærester, Mig, Rejser > Lige om lidt

Lige om lidt

February 2nd, 2008

I morgen er det endelig London-tid. Vi glæder os, og er næsten klar. Min kuffert er næsten pakket, og det sidste tøj hænger til tørre. Kærestens kuffert mangler endnu, men den må vente til i morgen. Det bliver ikke en tidlig aften – han vil gerne have styr på de sidste uni-ting, inden vi forlader byen. Er først hjemme igen torsdag ved midnat, så det er næsten en uge der ryger. Men det er ok, for vi fortjener det ;-) Der er lavet lange lister over steder vi gerne vil se eller besøge, og de fire dage er sikkert væk, inden vi får set os om.

Jeg er solidarisk-længe-vågen, men har en dej til hævning, vi vil nemlig gerne have en pose boller med i daypacken. Derudover er jeg i gang med Blekingegadebanden. Fik fingrene i den sidste lørdag, og blev ganske fanget og kom godt i gang. Nu har den ligget stille i efterhånden nogle dage, men jeg tror den skal åbnes igen om lidt. Har vist også en halv kande te inde i stuen, og med min nye kop er det jo ren nydelse. Koppen, der allerede er yndlings og knuselskes og fyldes hver dag, har jeg fået af min Søde. Åh, jeg er heldig! For det var bare fordi :-)

Pigen Ferie, Kærester, Mig, Rejser

 1. February 25th, 2008 at 12:50 | #1

  Tak for din comment :-) Det er dejligt at vide at der er læsere ude i den store digitale verden.
  Må jeg, af ren nysgerrighed, spørge hvorfra du kender min blog? :)

  Jeg vil følge dine tekster med interesse^^

 2. Pigen
  February 25th, 2008 at 21:44 | #2

  Hmm, måske et heldigt klik fra Blogbot? :) Kan ærligt talt ikkr huske det, men har længe haft dit feed i min reader :-) Tror et af de første indlæg var da du havde fået skrabet nok point sammen på lotsmore – yes, sære ting der huskes ;-) Tilmeldte mig selv efterfølgende, men kommer visr aldrig så langt, omend konceptet er meget godt.

 3. m
  February 28th, 2008 at 23:07 | #3

  hvor er du henne?

 4. Pigen
  February 29th, 2008 at 09:14 | #4

  Jaja :-)

Comments are closed.