Home > Mig, Pigerne, Studie > Hverdag igen

Hverdag igen

January 24th, 2008

Det der med at være færdig med eksamen er vildt fedt. Men også noget underligt, når man nu som mig har været i gang med læsningen siden sidst i oktober. Helt underligt, at der ikke lige er et spørgsmål, der skal laves, eller et kapitel, der også burde læses. Så i går begyndte jeg pludseligt at kede mig. Og begyndte at gøre badeværelset rent kl. 22… Det har muligvis også noget at gøre med, at min døgnrytme lige skal have et par dage til at komme tilbage til det normale. Når den tre dage i træk er blevet 04, kan man nok ikke regne med bare lige at kunne sove kl. 24, fordi det nu passer bedre :)

Friheden skal nydes, og det bliver den. Har (selvvalgte) bøger, der skal læses, og en stak lækre magasiner. Har netop haft besøg af verdens bedste pige. Hun skriver bachelor pt., så er også en travl dame :) Fik dog æren af 2½ time af hendes dejlige selskab.

Derudover er der også lagt mere eller mindre faste planer for de næste mange dage, jeg har brug for at lave noget helt andet, og det må man godt! Så de kommende dage indeholder bl.a. besøg af søsteren+kæreste, hvor vi skal spise en bunke fastelavnsboller. Hov, dem skal jeg også lige have bagt…. Derudover en heftig indkøbstur – eller jeg kan da kigge. Vil nok hellere shoppe i London i virkeligheden :) I weekenden skal vi spille Wii hos en af drengene. Bliver vildt sjovt er jeg sikker på. Et andet indslag er besøg hos en anden skøn pige, som er GRAVID. Har slet ikke haft tid til at se maven endnu, eller dvs. hun var faktisk også gravid sidst vi så hinanden, men da vidste hun det ikke endnu. Det glæder jeg mig til. Hun er den første tætte veninde, der bliver gravid, så (hun) og det barn skal dynges til med gaver, når jeg nu ikke selv er så langt endnu :)
Jeg vil også godt i svømmehallen, gøre lejligheden rent, komme tilbage i form, komme i gang med specialet, besøge noget familie og OG og….

Så altså, jeg nyder det. Idag skal jeg lige have ordnet min specialekontrakt, da den skal afleveres senest i morgen. Det er heldigvis ikke så svært (tror jeg da?), for jeg ved godt, hvad jeg vil skrive om. Et spændende emne, med mange vinkler og ting jeg kan inddrage. Jeg glæder mig til at komme i gang! Håber dog, at jeg får den/de vejledere jeg ønsker, men det er ikke sikkert at man er så heldig. Det går dog nok også…

Nu vil jeg smutte udenfor og få lidt luft. For det er der nemlig tid til :) Hyg jer!

Pigen Mig, Pigerne, Studie

Comments are closed.