Home > Kærester, Vinter > Er det ikke okay

Er det ikke okay

February 23rd, 2007

At brokke sig over den manglende aflysning, når man nu kæmpede sig igennem snemasserne hen til en fuldstændig indesneet og lukket unibygning?! Man kan vel godt sende mails, selvom der er snestorm…?

Hmm.. Vel hjemme er der igen tændt stearinlys, lavet te og fyldt noget varmt i varmedunken. Jeg vil finde noget jeg skal have læst til i næste uge, og så må jeg vist godt se en film… Det er altså ret hyggeligt, med det her sne :)

Igår tog kæresten og jeg på ekspedition med slæderne. Vildt at kæmpe sig igennem meterhøje snedriver hen til noget, der kunne minde om en bakke, og hvor kan man bare blive helt lille når man oplever den slags. Vi havde en hyggelig eftermiddag, og da vi var hjemme ved halv fem-tiden var vi godt forfrosne og sultne, så aftensmaden – aspargessuppe er perfekt i snestorm ;-) – blev hurtigt lavet, og så faldt vi vist i søvn i et par timer…

Pigen Kærester, Vinter

  1. m
    February 23rd, 2007 at 18:11 | #1

    Hej søs.. Det er godt at høre at du i det mindste hygger dig i snestormen.. Har kæmpet mig på arbejde de sidste to dage, gået både frem og tibage!! I går var jeg først hjemme kl 21!! (fik fri kl 20!)… uh det er så koldt, og mine stakkels ben er trætte… Og så er kæresten endda hjemme i weekenden, så jeg er elt alene.. Håber ALT sneen er væk i morgen. i det mindste der hvor jeg skal gå, for at komme på arbejde… mn jo, hyggeligt er det da ;)

  2. m
    February 23rd, 2007 at 18:13 | #2

    .. giver lige mine frosne fingre skylden for alle stavefejlene!! hmm

Comments are closed.