Home > Arbejde, Familie, Mig > Jubii, jeg skal til fastelavnsfest!

Jubii, jeg skal til fastelavnsfest!

February 27th, 2007

..Hos min morfar på lørdag. Anledningen er hans fødselsdag, der tidligere er faldet sammen med fastelavn. Det gør den bestemt ikke i år, men det er ingen hindring for os – for det er længe siden vi har holdt fastelavnsfest sammen, og nu er tønden mv. indkøbt :)

Derudover har jeg lige fået en vagt på arbejde lørdag formiddag, og det er jo helt perfekt, for så er der nogen, der betaler min transport til fødselsdag. Meget snedigt ;)

Jeg har bare et problem med hensyn til udklædning… Nogen idéer? Det må gerne være vanvittigt sejt, men på den anden side har jeg hverken en formue eller masser af tid i overskud, så det må også gerne være nemt. Krævende..? Jada! Jeg har en cool heksehat i skabet, og den må blive min nødløsning, men jeg plejer ALTID at være heks, og det er vist i virkeligheden meget sigende, hehe ;)

Pigen Arbejde, Familie, Mig

 1. February 27th, 2007 at 12:16 | #1

  Vil foreslå: Tygge-gummi-klat-under-en-stol! Det Lyder krævende, men i virkeligheden kræver det et lyserødt sæt tøj (vask evt noget grimt hvidt fra genbrug m en rød sok), tag evt. en lyserød cykelhjelm på hovedet og ovenpå spænder du en børne-havestov i plastik og voila: Tygge-gummi-klat-under-en-stol. Og tro mig! Du får masser af kommentarer! God fest!

 2. March 1st, 2007 at 17:35 | #2

  Du kan også vælge at købe dig 4 stk. hvid stor kartion, noget Rødt karton lige hvor meget ved jeg ikke det må du se dig ud af, og et par rødstrømpebusker og en rød bluse. Og lave dig selv om til hjerter eller ruder es. Du kan jo også vælge sort i stedet for rødt så bliver det jo bare spar eller klør.

  God fornøjelse.

 3. Pigen
  March 1st, 2007 at 21:10 | #3

  Jeg har stadig ikke bestemt mig, og det er i morgen jeg skal afsted :) Begge jeres forslag er ret gode, men alligevel mere end jeg lige kan overskue lige nu. Ender nok med heksen igen…

Comments are closed.