Home > Kærester, Teknik > Min netdate….

Min netdate….

March 7th, 2007

Hvor er vi henne, når man i stedet for at gå ind i det andet rum og snakke med kæresten om lidt rejseresearch, sender det i et pdf-dokument for derefter at diskutere det over msn…? He.. Jeg HAR allerede prøvet at råbe til ham, men han hører musik i ørebøffer, så han er out of reach, og så er msn jo et velkomment værktøj.

Jeg mangler bare at hente mit webcam og headsettet, så er fysisk kontakt næsten overflødigt ;-)

Pigen Kærester, Teknik

  1. March 7th, 2007 at 22:49 | #1

    Jeg har en kommentartråd til et af mine indlæg hvor min kæreste og jeg sludrer sammen, selv om vi sad 1½ meter fra hinanden og bare kunne have åbnet munden.

    Hvor er det dejligt at der findes andre derude, der heller ikke taler sammen.

  2. Pigen
    March 7th, 2007 at 23:07 | #2

    Hehe, det kan jeg vist egentligt godt huske :)

Comments are closed.