Home > Arbejde, Vinter, Weekend > At få en weekend foræret

At få en weekend foræret

February 24th, 2007

Den anden dag luftede jeg min bekymring for at skulle hjem og arbejde og køre på sneglatte veje… I løbet af ugen viste det sig så, at dét ikke var den største hindring, og i går (hvor jeg skulle have taget afsted) var det tydeligt, at jeg slet ikke ville kunne komme frem. Hverken herfra og ind til byen (7km) eller fra Aalborg og ned mod mine forældre – og slet ikke det sidste stykke fra en lidt større by og “ud på landet”.
Så i går formiddags måtte jeg med noget dårlig samvittighed ringe og fortælle det som det var – at jeg altså ikke kunne komme på arbejde i weekenden. Det havde de heldigvis næsten regnet med (sådan er det jo, når afløseren bor mere end 100km væk..), så det lavede vist ikke mere uorden i den, end der allerede var. Når hjemmehjælpen skal ud i snestorm, er man nødt til at tænke kreativt, så der har bl.a. været gang i traktorer :D Jeg tilbød at komme i næste weekend i stedet, så de der har haft travl nu, kan holde fri da. Håber bestemt at få nogle timer, for har jo den der rejse som gjorde et ret stort indgreb i budgettet i sidste uge…

Men det er slet ikke dårligt, lige at få en hel ekstra weekend foræret. Vi har set et par afsnit af Matador, læst og lige nu står der grønne pistaciemuffins til afkøling. Not bad at all :)

Pigen Arbejde, Vinter, Weekend

 1. February 24th, 2007 at 15:19 | #1

  Øj ikke dårligt med en hel weekend som man ikke havde regnet med.

  Deler du ikke en opskrift på de muffins *sagde hende der er helt tosset med muffins* :D

 2. Pigen
  February 24th, 2007 at 15:33 | #2

  Hmm, det er nu, det bliver pinligt… :) For det er sådan en minimumblanding fra Netto – jeg tæller jo kalorier indimellem, og den stammer fra sidste flip. Ville ellers have lavet chokoladekage, men så kom jeg i tanke om den færdige blanding..
  Anmeldelse: De smager IKKE som rigtig kage – heller ikke med kakaoglasur og pynt. Øv :(

Comments are closed.