Home > Træning, Vinter > Ikke her

Ikke her

February 25th, 2007

I radioen sagde de lige, at sneen er ved at være væk. Det er den altså ikke her, og selvom det nu er regn der kommer ned, ligger der stadig masser af sne derude.

Vågnede i morges af en sms fra min veninde, der ville meddele at NU var de taget afsted. Hun skal på studietur i Belgien i denne uge – i bil – og derfor har vi været noget spændte, om de mon kunne komme afsted i morges. Det lykkedes heldigvis; de store veje heroppe er åbenbart pæne, og de kørte pænt og ordentligt :) Håber det bliver en god tur.

Grundet vejret har et par af mine træningstimer været aflyst i denne uge, så havde bestemt håbet at komme afsted i dag. Men lidt over middag tikkede en mail ind om, at busserne lige præcis ikke kører herud endnu, pga. manglende rydning, hvilket betød endnu en aflysning… Så kunne jeg jo være vældig frisk og selv gå hen og træne alligevel? Nej, ikke rigtigt… Jeg kan højst motivere mig selv i en halv time, og så vil jeg egentligt hellere blive herinde. I stedet kravlede jeg op på min bold og smed tilhørende program i dvd’en. Har vel haft bolden i et års tid, men jeg får den ikke rigtigt brugt herhjemme, så her var bestemt en anledning. 20 minutter blev det til, åh jeg er sløv! Men selvom jeg havde sko på, er vores gulv alt for glat, og det var slet ikke sjovt… Jeg bliver tyk af alt den sne!!

Pigen Træning, Vinter

Comments are closed.