Home > Arbejde, Vinter > Og de sagde, at det ville blive vinter…

Og de sagde, at det ville blive vinter…

February 20th, 2007

Det er meget fint med den der snestorm, for vi har slet ikke været ude at slæde denne vinter. Vi har den slags slæder, der ligner en kæmpe tallerken med håndtag, og de er fantastiske, hvis man kan lide at snurre rundt ned ad en bakke :)

Sidste år optog min søde kæreste en film med mig, der glider ned ad en lang bakke – skrigende hele vejen. Skønt. Ville elske at gentage det i år.
Er spændt på, hvor meget sne det i virkeligheden bliver til, men de første fnug er i hvert fald kommet. Jeg har en forelæsning i morgen eftermiddag, så hvis der virkelig bliver vild snestorm er det meget heldigt, at jeg kun bor 5 minutter fra uni… Eller, det kan jo også være, at jeg sner inde!

Hvis der rent faktisk kommer al den sne, vil jeg godt bede om, at den er væk senest lørdag morgen kl. 7. På forhånd tak! Da skal jeg nemlig på arbejde derhjemme, og jeg har mareridt om, at jeg first thing kører fast i en snedrive på en markvej, hvor jeg så kan holde resten af dagen… Eller falder af en glat vej… JA, jeg er hader at køre når det er glat/sne, så den slags vil jeg godt lige have mig frabedt i weekenden. Bare indtil søndag kl. 13 :)

Pigen Arbejde, Vinter

  1. February 21st, 2007 at 00:06 | #1

    Uha ja den der skøjte effekt som snevejr kan give kan jeg også godt være foruden, må jeg indrømme.

Comments are closed.