Home > Familie, Mad & Drikke, Weekend > Herrebesøg ;-)

Herrebesøg ;-)

March 30th, 2007

Det har jeg haft i aften. Og de vender tilbage igen senere. Lige nu er de nemlig ovre i Gigantium og ser ishockey-finale. Herhjemme kan jeg følge kampen på Zulu, men det gør jeg nu ikke. Og imens jeg sidder og skriver her, har AAB så pludseligt vundet! Ih, hvor godt :)

“Herrerne” er kærestens far og storebror, og det er første gang de beser den nye hal, så de har glædet sig, og var meget begejstrede, da de endeligt fik skaffet billetter. Jeg var skam også inviteret med, men spåede at jeg ville have bedre af en afslappet aften med (meget) lidt læsning. Det viste sig at passe meget godt, og jeg har nydt min fredag aften. Det har været en hård uge – og den følgende måned bliver vanvittig. Så jeg nyder, at her er stille et øjeblik.
Jeg kan vel vente de tre herrer hjem inden så længe nu… De er godt selskab, og jeg er fornøjet over at have en undskyldning for at bage/spise kager til min te. Pludseligt duftede her af biscotti med mandler og marcipan. Farligt! :) Undertegnede har allerede prøvesmagt en god del, men det gør ikke så meget, for der er nok (OG jeg har trænet idag ;) )

Hvad får du til téen?

Pigen Familie, Mad & Drikke, Weekend

Comments are closed.