Home > Teknik > Fårk ogs’!

Fårk ogs’!

June 6th, 2007

Kærestens bærbare er død!

I weekenden har han udlånt den til en kammerat, der skulle aflevere projekt idag. Kammeratens egen computer begyndte at få symptomer, så for en sikkerheds skyld lavede han lige en backup. Meget heldigt, for det næste der skete var, at den slet ikke kunne starte. Inden kæresten så venligt udlånte sin, lavede han også en backup. Dét var også heldigt, for nu kan DEN nemlig ikke starte!  Han skal til eksamen i morgen, men kan ikke lade være med at pille ved den nu. Dog må han – som den eneste i hele verden!- godt låne min zepto aka. mit personligste og kæreste eje…

Pas på virusser derude!!!

Pigen Teknik

  1. June 6th, 2007 at 18:51 | #1

    Æv Altså!!! Så’n noget skidt!

  2. Pigen
    June 7th, 2007 at 14:24 | #2

    Han fik den heldigvis genoplivet i går aftes – pyh! Men Zepto er med til ingeniøreksamen som backup lige nu :)

Comments are closed.