Home > Mig > Heldigvis er det da godt vejr!!

Heldigvis er det da godt vejr!!

June 7th, 2007

Jeg har akut ondt af mig selv og er nødt til at dele det… Jf. min kommentar til nedenstående indlæg er min egen computer lige nu til eksamen, så jeg er fortrukket til den stationære, hvor det tog mig ca 10 minutter at finde forband*** wordpress-password…

Sidder på terassen og læser iklædt bikini og miniskirt… Pt. bruger jeg to mobiler, én havde jeg liggende bag ryggen i min stol, og den anden inde i lejligheden. Nr. 2 ringer så, og jeg springer op for at tage den, med det resultat at den første ryger ud over terassen og ned til underboen. Da søsteren har snakket færdigt, smutter jeg ud igen for at lokalisere den nedfaldne telefon. Jep, den er dernede. Så er det at jeg vælter mit vandglas udover min blok og stakken med noter OG også lige når at brænde mine fødder gevaldigt meget, fordi terassen jo er lavet af hed metal – hvorfor man helst skal have sko på, eller holde sig inden for det håndklæde, der er lagt til fødderne…

Underboen var ikke hjemme, så jeg kæmpede mig selv igennem (heldigvis nyklippet) krat og fandt godt ridset telefon. Heldigvis var det ikke den nye!

Det næste er sikkert at papirerne, som jeg har lagt til tørre, er blæst væk når jeg kommer derud igen ;)

Pigen Mig

Comments are closed.