Home > Bolig > Ad for…

Ad for…

January 18th, 2007

Vores brusekabine er helt snasket til!

Bruseren har dryppet i et par uger, og pga. travlhed, har vi ikke fået det ordnet (mon egentligt ikke man kan sætte en vicevært til det…?). Men altså, sådan en brusekabine har naturligvis ikke godt af, at være fugtig konstant, og nu er den pludseligt blevet vildt klam…
Det bør nok nævnes at jeg er halvblind, når jeg er i bad – for jeg bader altså ikke med briller. Så har derfor ikke lagt mærke til noget. Før idag altså… Forhænget var nemlig ikke trukket for, og så var det pludseligt ret tydeligt. Føj… Mig ned på knæ med skuresvamp i hånden.. Nu er det værste væk, men langt fra det hele. Og for at undgå yderligere vandskader (for det er det vel…?) stak jeg brusehovedet i en spand.

Hvordan får man sådan nogle fuger helt rene??

Og JA; Det VAR bare endnu en overspringshandling… Har dog fået skrevet 6 linier. Flot!

Pigen Bolig

 1. January 18th, 2007 at 18:23 | #1

  Jamen er det gullig/rød okker snask eller kalk snask?

  Okker = godt med ajax og noget knofedt.

  Kalk = fortyndet kalkfjerner og godt med vand og knofedt – Ellers kan du risikere at fugerne ryger med kalkfjerneren.

  Man kan faktisk få sådan en smart fuge-stift til at male fuger op igen – det er sikkert smartest på væggene egentlig :)

 2. Pigen
  January 18th, 2007 at 18:39 | #2

  Hehe, sådan en købte jeg sidste gang jeg flyttede, men den blev ikke nødvendig, fordi min mor åbenbart er supergod til at gøre rent. Den bliver nu nok benyttet, når vi flytter herfra… :)

  Men det er anden slags snask. Det er sort. Det er ikke mug, men det minder om det. En slags jordslået måske?

 3. January 18th, 2007 at 20:02 | #3

  Prøv med noget rodalon.. Jeg har det også i mit badeværelse og det er næsten ikke til at gå bugt med..

 4. Pigen
  January 18th, 2007 at 20:22 | #4

  Hmm, god ide, det havde jeg slet ikke tænkt på. Må ud og shoppe i morgen efter kl 10 så :)
  ÅH, det bliver godt at holde fri!

Comments are closed.