Home > Mig, TV > Pigen spotter de kendte ;)

Pigen spotter de kendte ;)

March 19th, 2007

I dag mødte jeg Camilla fra De unge mødre. Ikke alene har jeg regnet ud, at vi bor i nærheden af hende, men i dag viste det sig så, at vi også køber ind i de to samme butikker i Vejgaard (og så siger jeg ikke mere!)

Hun lignede sig selv, men desværre havde hun ikke den yndige Oliver med. Ham mødte min søster i øvrigt i sidste uge, og han er efter sigende lige så lækker i virkeligheden, som han er på tv :) Det må være generne, for mine søskende og jeg er samme “blanding” og vi er jo også ret lækre, hihi ;)

Pigen Mig, TV

 1. March 19th, 2007 at 18:04 | #1

  Hvor sjovt.. Hvis du nu tuner ind på kanal 4 i aften, 21.30-22 vil du se Singelliv. Der er min bror med, Brian..

 2. March 19th, 2007 at 18:13 | #2

  Undskyld, jeg er en dag foran. Det er først i morgen…

 3. Pigen
  March 19th, 2007 at 18:31 | #3

  Uh, det passer jo med, at jeg kan se det lige efter De unge mødre så :)

Comments are closed.