Home > Musik > Om gratis rock

Om gratis rock

November 10th, 2008

Ved et tilfælde fandt vi sidst på eftermiddagen ud af, at DAD senere på dagen ville spille et par numre fra den nye cd på Rådhuspladsen. Så aftensmaden blev indtaget, og derefter hoppede vi ned på cyklerne.

Da vi drejede ud af gården faldt de første dråber, men vi er så rå, så det skulle ikke stoppe os ;-) Velankommet på Rådhuspladsen var DAD-drengene allerede kravlet op på Movia-bygningen – og nu stod det altså ned i stride strømme! Ikke desto mindre stod bassisten i bar overkrop og latex-bukser. Lækker rock var det, og de spillede vel i 10-15 minutter. Skønt med sådan en gratis mini-event!

Derefter smuttede Den Søde og undertegnede (aka de to druknede mus…) altså på Baresso til velfortjent latte og cheesecake. Uhm.

Koncerten som blev vist i Aftenshowet kan i øvrigt ses lige HER.

Pigen Musik

Comments are closed.