Home > Familie, Fest, Kærester, Mig > Fru TV

Fru TV

February 24th, 2011

Det bliver mine initialer fra på lørdag. Eller faktisk MTV, hvis vi tager fornavnet med. Vældig hipt… ;-)

Men ja, der er jo et lille bryllup på lørdag, som jeg har glemt at give et par kommentarer med på vejen.
I sommer i det der Portugal var Ham den Søde endeligt! på knæ, med en “diamant” på størrelse med et hus. Sådan cirka da. Og så skulle vi have været gift -med et brag af en fest!- denne sommer. Virkeligheden ville dog, at vi dagen efter fik at vide, at min mor var døende. Og som I ved, døde hun i september. Så mister man pludseligt lysten til at feste, og til at gøre noget som helst af alt det man havde planlagt med hende – uden hende. I hvert fald for en tid.

Ikke desto mindre er vi blevet forældre og snart boligejere, og man er jo ikke jurist for ingenting… Så i stedet for at betale fjollede penge på at få lavet et testamente, tager vi et smut forbi Kbhs rådhus på lørdag. Vores allernærmeste familie er inviteret til frokost, og derudover kommer vist et par gode venner til globryllup. Dejligt. Det er ikke hemmeligt, men vi har valgt næsten ikke at gøre noget ud af det denne gang. For satser stadig på, at komme forbi en kirke senere, og så holde den fest, hvor vi skal være glade og danse på bordene. For det får vi lyst til igen.

Jeg elsker sort, så benytter muligheden (det ville nemlig se lidt sjovt ud i en kirke…) til at dresse up i sort tyl. Har netop af samme årsag benyttet Livas middagslur til at lægge fuld make up, prøve kjole og lave hår. Jeg er ikke såååå imponeret over mig selv med hensyn til håret, men det går nok ;-)

Min mormor laver blomster til mig og har dem med fra Jylland lørdag morgen. Dét synes jeg er en dejlig og hyggelig tanke.

Hvis I er heldige, kan det være, at I får lov til at se et billede eller to. Vi har nemlig hyret en meget sød og dygtig fotograf! :-)

Pigen Familie, Fest, Kærester, Mig

 1. February 24th, 2011 at 13:11 | #1

  Åh, dit indlæg fik mig (næsten) til at tude….det indeholdt bare så meget af alt det, der giver tårer i øjnene – sorg over din mors for tidlige død, glæde over brylluppet og også en omgang eftertanke.

  Jeg håber I får den allerbedste dag på lørdag. Mon man skulle komme til at gå forbi det bette rådhus på lørdag? ;) Om ikke andet glæder jeg mig til billeder….sort tyl lyder som en fantastisk brudekjole!!

 2. February 24th, 2011 at 13:19 | #2

  Nååårh… Gud jeg var i kbh for at lure!

  Det er i øvrigt fantastisk at være gift – jeg er sikker på i nok skal få et dans-på-bordene bryllup når tiden er rigtig! Forstår udmærket jeres ændringr i planerne..

  Og jeg vil vil vil se billeder.. Af fantastisk sort tyl og smukke mennesker :)

 3. Pigen
  February 24th, 2011 at 13:25 | #3

  Hold k*** hvor er I nogen søde nogen! :-)

 4. February 25th, 2011 at 07:36 | #4

  Årh jeg glæder mig!!

  • Pigen
   February 25th, 2011 at 13:36 | #5

   Det gør vi også :-D

 5. February 26th, 2011 at 10:39 | #6

  Jeg håber, i får en fantstisk dag i selskab med lige præcis de mennesker i har lyst til og ikke mindst orker at se på sådan en følsom og speciel dag.

  Hjertelig tillykke :-)

  • Pigen
   February 26th, 2011 at 19:28 | #7

   Tusind tak. Vi har virkelig haft en dejlig dag! :-) Hyggelig, smuk, speciel og afslappet. Og vigtigst; lige som vi ønskede den :-)

 6. February 26th, 2011 at 14:54 | #8

  Ihhh altså… Stort tillykke…

  Kan kun tilslutte mig Alice’ kommentar om at det er fantastisk at være gift…

  Og så vil jeg altså også se billeder af det hele….

  Og så er jeg i øvrigt helt sikker på at din mor glæder sig over jeres store dag og følger jer derfra hvor hun er nu…

  • Pigen
   February 26th, 2011 at 19:29 | #9

   Tak tak tak :-) Vi har nydt det!

 7. March 6th, 2011 at 19:00 | #10

  Glæder mig til at se billeder :) Det er skønt at være nogens kone og mor. Gid I havde dn bedste dag EVER!

 8. Pigen
  March 11th, 2011 at 11:35 | #11

  Den blev lige som vi havde ønsket det. Har fået smukke, smukke billeder, men overvejer lidt endnu, om der kommer billeder her :-)

Comments are closed.