Home > Mig > At springe over den lave ende af gærdet

At springe over den lave ende af gærdet

January 31st, 2011

Har for nyligt opkøbt endnu et domænenavn, denne gang det kommende familienavn. Tanken er, at det skal huse updates, ønsker, lidt billeder og andet i den dur.
Af samme årsag er jeg ved at bøvle med at installere WP overthere, og det er aaaltid som at starte helt forfra synes jeg!
Jeg kan aldrig huske rækkefølgen, eller gennemskue hvad der skyldes manglende opdatering ved dk-hostmaster/Surftown eller fejl fra min side, fx i databasen. Jeg plejer at være stædig (for jeg KAN jo godt) og gøre det hele selv. I dag har jeg dog været doven og benyttet mig af noget, der hedder 1-Click Toolbox, der er et værktøj som bl.a. Surftown udbyder, og som kan installere WordPress (og vist også andre applikationer) så let som næsten ingenting!
Huh, det er smart.

Pigen Mig

  1. January 31st, 2011 at 20:55 | #1

    ikke at det har noget med overstående at gøre, men skal du ikke snart opdatere “100 ting :-) ”?? Eller er du stadig 22 og bor i Aalborg?? Ej, nu er jeg bare træls! sorry! :) hihi

  2. February 5th, 2011 at 13:12 | #2

    Hmm, får ikke mail om dine kommentarer for some reason. Men ja, jeg er stadig 22. Er dog flyttet ;-)

Comments are closed.