Home > Bønne-pigen, Familie, Jul > Jeg tør jo næsten ikke sige det højt, men…

Jeg tør jo næsten ikke sige det højt, men…

December 15th, 2010

Hvor er det her barselshalløj dog hyggeligt! (Man skulle jo nødigt jinxe noget…)

Kan gå hjemme med verdens skønneste baby, møde mine to medbarslende yndlingskolleger og deres babyer til kaffe og brunkager, og har tid til at bage og spise sushi.

Alt imens Liva trives og vokser med vild fart! Pyh… Kollegernes babyer er 2 mdr. ældre end Liva, og de er så store allerede, så det er bare om at følge med, for om et øjeblik er min lille baby slet ikke så lille mere :-(

Hvor overskudsagtigt ovenstående så end måtte være, er det der jul kommet en smule (læs: RET meget) bag på mig. De første julegaver blev først netshoppet i går aftes, men kunne godt bruge input til gaverne til min far og morfar… Til sidstnævnte er jeg ude i noget med den klassiske dvd, men kan efterhånden ikke huske, hvilke han allerede har fået :-)

Juleaften i familien bliver så anderledes i år. Jeg glæder mig virkeligt meget til bare at være sammen med hele familien, kan jeg mærke, men hvor kommer vi til at savne min mor! Hun vil også mangle den aften, men jeg tror på at vi (jeg, Ham Den Søde for første gang, Liva, mine søskende, far, mormor og morfar) vil få en rigtig hyggelig aften. Der vil blive nogle vemodige stunder, men også glade minder, og det er en god blanding. Der vil blive skabt nye traditioner, det er fx Livas første jul, men vi vil også holde fast i det gamle – for så er i hvert fald lidt som det plejer.

Pigen Bønne-pigen, Familie, Jul

Comments are closed.