Home > Familie, Weekend > Når man holder mandag

Når man holder mandag

January 26th, 2009

Er det ret godt at befinde sig i sofaen med en kande chai, den bærbare på skødet, og 4 optagede afsnit af Gossip Girl (hvor man kan zappe henover alle reklamepauserne).

Er lidt smadret efter en skør weekend. Det er ikke alt man skal dele med sin blog, og det næste har jeg overvejet en halv time om jeg skulle skrive. Men nu er det jo sådan, at bloggen også fungerer som “husketavle” til mig selv, og om lang tid vil jeg gerne mindes om alting. Så altså: I halvandet døgn stod verden pludselig stille, lidt som når hjertet lige springer et slag over. I de her situationer er det vist bare altid sådan, at man slet ikke vover at tænke “hvis nu”-et igennem, for i forvejen blev det alt for virkeligt, da man sagde det højt. Anyways, så drev “faren” over, og det er igen business as usual :-)

Igår fejrede vi nytår, og det var alletiders fest med fantastisk mad. I morges var det dog lidt hårdt, at vi ikke også havde valgt at holde en fridag. Så kan man i det mindste glæde sig over, at 1. januar er en kollektiv fridag! ;-)

Pigen Familie, Weekend

 1. January 27th, 2009 at 09:28 | #1

  Sikke en teaser :-D

 2. January 27th, 2009 at 18:51 | #2

  Kan det passe at jeg, da vi var i Vietnam, at det er ved Tet-festival at der spises hunde?

 3. Pigen
  January 31st, 2009 at 09:01 | #3

  Marianne: Jaja, jeg prøver at gøre mig interessant :-D

  Alice: Måske. Jeg tror dog, at de steder hvor de spiser det (eller nok nærmere de folk, der spiser det) er det en helårsting, måske ved festlige lejligheder. Vi spiser ikke hund, må jeg hellere lige nævne! :-) Og heller ikke familien i Viet. Men i Sapa var det på markedet. ULÆKKERT!

 4. February 6th, 2009 at 14:39 | #4

  Ja ja, jeg så også hund på markedet i SAPA. Det var faktisk guiden i Ha Long der fortalte at det var omkring nytår at mange spiste det fordi dt var den eneste tid på året hvor det var “tilladt” af den almene befolkning.

Comments are closed.