Home > Shopping > At tv-shoppe

At tv-shoppe

January 31st, 2009

Er stået tidligt op på en lørdag  for at se og ser tv-shop.

Nu er det svære valg så, om det er Sheercover eller Youthfulessence, jeg skal købe?? Det sidste viser tydeligt på to billeder, at hende Cindy Crawford som 41-årig ikke ser en dag ældre end da hun har 28. Det er jo fantastisk! :-)

HAR DU NOGENSINDE KØBT NOGET HOS TV-SHOP?

Jeg har ikke, og ironi kan være anvendt ovenfor ;-) Men på et tidspunkt var jeg ret fascineret af en tingest, de vist kaldte BulletBlender.

Pigen Shopping

  1. February 3rd, 2009 at 20:49 | #1

    Hihi har aldrig (og kunne heller aldrig drømme om) at købe noget på tv-shop. Lavede engang en lille efterforskning på hvad der egentlig er i ProActive Solution siden det ikke kan købes i butikker (jeg mener.. hvis det er SÅ vidunderligt). Det viste sig at en blandt mange skumle ingredienser var klorin!!!

  2. Pigen
    February 6th, 2009 at 08:23 | #2

    Det er det man putter i hovedet?! Skørt.

Comments are closed.