Home > Mig > Weekend

Weekend

February 6th, 2009

Eller det var det faktisk allerede da jeg gik hjem i går kl. 17. Fab!
Sådan en fredags fridag er jo helt fantastisk, og der er lavet gode planer:
Kl. 9, har jeg en frisørtid, derefter skal jeg mødes med søsteren, der flyver ind fra Aalborg. Vi skal formentligt vælte et par tøjbutikker, og så futter vi til Lyngby til en frokost med vores KUSINE*. Imorgen skal jeg sushi’e med en dejlig pige i Århus, hvis hun da ikke beslutter sig for at føde inden! :-) Og endeligt er der en spændende kaffedate på søndag.

Jeg tror, at det bliver en ret god weekend :-)

*Vores næst-yngste mosters foretrukne titel :-D

Pigen Mig

  1. February 8th, 2009 at 21:45 | #1

    Tak for hyggelig kaffe-date ;-)

  2. Pigen
    February 9th, 2009 at 19:13 | #2

    Jamen i ligemåde! :-)

Comments are closed.