Home > Mig > Alletiders

Alletiders

February 13th, 2009

Jeg er alene hjemme med slik, te og appelsiner. Ren opladning!
I morgen skal vi til fest, så jeg prøver kjoler og sko ud over hele lejligheden. Og på det ene tv er x-factor og det andet viser Tak for i aften. Og da jeg kom hjem til en tom lejlighed, var der roser og en sød besked. Weekend er rart. Og alene hjemme er SÅ undervurderet!

Musik? Så dør baby!

Pigen Mig

 1. February 14th, 2009 at 09:29 | #1

  Hurra for alenetid og fedt for dig at der blev plads til lidt af det ;-)

  God fest i aften!

 2. Pigen
  February 22nd, 2009 at 12:20 | #2

  Jep :-)
  Det var en god, men vild fest – og det sidste er lidt hårdt, når man ikke længere er så vant til at drikke de “hårdere sager”! Søndag blev derfor tilbragt i sengen hos mine in-laws, og da jeg endelig stod op en time inden vi skal med toget, kastede jeg op igen og igen :-)

Comments are closed.