Mmmm

February 22nd, 2009

I anledning af, at det er fastelavn, vil jeg klæde mig ud som en doven Pige, der skal nyde det sidste af sin alene-hygge søndag. Måske vil jeg endda tage en maske på og bage fastelavnsboller :-)

Ved 20 tiden i aften kommer kærestedrengen tilbage fra Aalborg, hvor han har været til julefrokost (jep, jeg undrer mig også!) og så er der ren kærlighed til maven. Pønser nemlig på en lækker Kille Enna-opskrift – som jeg kan anmelde senere måske.

Har haft en dejlig weekend, hvor det har været helt fint at hænge foran computeren, læse rare bøger og ikke rydde op efter madlavningen. Dét sidste skal jeg så vist godt nok alligevel om lidt, men rart at kunne lade det stå lidt. (Og så må jeg igen lige nævne min ubetingede kærlighed til ham, der opfandt opvaskemaskinen OG til ham, der købte den i vores køkken!)

Og jeg har genset bl.a. Sex and the City-filmen, inkl. et hyggeligt kommentatorspor :-) Og jeg har stadig en dvd med ekstramaterialer tilgode. Helt ok!

Hav en rigtig dejlig søndag :-D

Pigen Film, Mad & Drikke, Mig, Weekend

 1. February 22nd, 2009 at 12:34 | #1

  Det lyder som vi har næsten identiske weekender… og ja, synes også det er superdejligt! Om lidt tager jeg min maske på og bager brownies :-)

 2. February 22nd, 2009 at 12:41 | #2

  Det lyder som en fantastisk weekend.. Og skal der være maske tema, så tager jeg min på og bager amerikanske pandekager. Det er vel kun søndag en gang i ugen..

 3. February 22nd, 2009 at 13:50 | #3

  Uhhhm lyder som en skøn weekend du har haft dig…

  Og ja, opvaskemaskiner er verdens bedste opfindelse:-)

 4. Pigen
  February 22nd, 2009 at 13:54 | #4

  Hmm, brownies og amerikanske pandekager – måske man skulle :-D Har faktisk noget ahornssirup… ;-)

 5. February 22nd, 2009 at 16:06 | #5

  Amerikansk tema kan vel også betegnes som en smule fastelavn?

Comments are closed.