Udvikling

May 10th, 2008

I ca. 4 år har jeg mobbet min kæreste med de fade han har til pålæg og diverse, for helt ærligt, hvor mormor er det ikke lige at anrette pålæg på fade..? Måske ret præget af, at det har jeg aldrig været vant til, og hvis vi derhjemme havde gæster til frokost, var det sjældent til rugbrød. Ellers husker jeg bare dårligt, men oftest var det nu altså store fine eksotiske menuer, der aldrig inkluderede rugbrød og anrettet (slagter-)pålæg…

Jeg ville egentligt nok bare sætte pålægspakkerne på bordet, men i dag, når vi har frokostgæster, er det stadig sjældent det er dén slags frokost, så er der i stedet salater og forskellige skåle på bordet. Mit yndlingsskrækscenarie er pålægsbordet, hvor alt har matchende tilbehør, a la røræg til ålen og sky til rullepølsen (eller tager jeg helt fejl nu?). Men det er jo også vildt fedt. For jeg er jo i virkeligheden SÅ meget sucker for lækkert smørrebrød, og tilbehøret er bare prikken over i’et…

Og så var det, at jeg tog mig selv i, for et øjeblik siden, at finde de der fade frem :-D Mormor og morfar kommer til frokost, og jeg har tænkt mig at køre dansk-frokost-møder-tapas-stilen, og så må de jo frem… Jeg glæder mig til at de kommer!

Pigen Familie, Kærester, Mad & Drikke, Mig, Weekend

 1. May 10th, 2008 at 16:53 | #1

  Jeg synes faktisk, det er meget stilfuldt at have det rgtige kram.

 2. May 14th, 2008 at 18:24 | #2

  Jeg er totalt sucker for køkkenudstyr generelt. Især kageforme er min passion.. Kageforme og lagkagefade.. eeej hvor de altså hygger! :)

 3. Pigen
  May 14th, 2008 at 20:15 | #3

  Det er jeg faktisk også (det kommer vel helt af sig selv, når man er madlavnings-/bagefreak), men det med anrettet pålæg var åbenbart ret grænseoverskridende :-D

Comments are closed.