Home > Træning, Weekend > Prøv det. Hun er fuld af protein!

Prøv det. Hun er fuld af protein!

June 23rd, 2006

Er lige kommet hjem fra en time step. Jeg har åbenbart tabt mig en del på det sidste, noget min mor også nævnte flere gange i går :) Jeg vil gerne være tynd, og vejer som regel en del mindre om sommeren end om vinteren… Men altså. For at folk ikke skal gå og bekymre sig (ih ja, jeg er meget hensynsfuld..) sidder jeg lige nu og fylder mig med protein. Tun, kikærter, tomater og feta – og masser af vand! (Og der er vist også lidt cheesecake tilbage :D )

Om lidt skal jeg lige sove en times tid. Skal i byen med tøseveninden i aften, så må være frisk og udhvilet. Jeg går meget meget sjældent i byen, faktisk synes jeg ikke, at det er så skægt. Men jeg glæder mig til i aften, og vi skal fejre, at vi endeligt har ferie. Vi har ikke set hinanden i et par uger, begge har vi haft travlt med eksamener. Og nu ser vi heller ikke hinanden de næste uger, for jeg rejser hjem på søndag. Skal jo starte intro til arbejdet – og hun skal 10 dage til LA med kæresten.

UH, DET ER SOMMER!

Pigen Træning, Weekend

  1. June 23rd, 2006 at 16:55 | #1

    Ha en skøn aften ;-)

Comments are closed.