Home > Studie > Engang

Engang

May 27th, 2008

Var jeg ret god til engelsk. Det var yndlingsfaget på HH, og længe troede jeg, at jeg skulle læse erhvervssprog. Særligt det skriftlige styrede jeg…

Det er så ved at være 6(!) år siden, og pludselig skal jeg skrive et engelsk summary af specialet. For dælen, det går trægt! Jeg kan sagtens snakke engelsk (hmm, mon jeg bare kan indtale det…?) men det her trækker tænder ud. Har ikke problemer med at bruge en ordbog, men det er mere de hele (faste) vendinger det kniber med. Pyh, det ligger langt væk. Det største problem er vel, at det er fag-engelsk og ikke det dagligdags. Nå, mon ikke det går alligevel- bare lidt langsomt.

Måske man skulle begynde at træne….

Pigen Studie

 1. May 27th, 2008 at 14:04 | #1

  Good luck ;-)

 2. Pigen
  May 27th, 2008 at 19:28 | #2

  Haha, tak :-)

 3. Pigen
  May 27th, 2008 at 19:29 | #3

  Eller THANK YOU, mener jeg vel egentligt ;-)

 4. May 28th, 2008 at 07:03 | #4

  Havde det på samme måde – altså at det engelske skriftssprog blev væk selvom alle (ALLE) bøgerne på uni var engelske.

  Jeg valgte så at skrive specialet på engelsk – Ville simpelthen ikke være med til at grammatik osv. skulle være en del af den faglige bedømmelse. Det er den nemlig ikke ikke hvis man skriver på engelsk da dette ikke er ens 1. sprog. Jeg fortrød mAAAAAnge gange, men det gik jo alligevel. Det kommer jo igen – for øvelse gør jo mester :)

 5. May 28th, 2008 at 07:44 | #5

  Åhhh… jeg har det meget stramt med at skrive på engelsk – husker med gru en lignende problemstilling, da jeg skulle skrive summary af bacheloropgaven for et par år siden. Jeg tror jeg løste det ved at tvinge en af mine venner til at oversætte – og alle de her akademiske fagudtryk er dælme svære at oversætte, hvis man lige refererer fra dansk litteratur!

 6. Pigen
  May 28th, 2008 at 09:29 | #6

  Ah, hvor er I søde, det er rart at høre, at jeg ikke er den eneste :-)

  Vi har ikke været vant til engelsk litteratur (kun én økonomibog pr. semester/år), så jeg kan ikke rigigt hente hjælp til fagudtrykkene på den måde. Desværre.

  Alice, jeg vidste faktisk ikke det med grammatikken, når man skriver på engelsk. Kæresten har skrevet på engelsk siden 6. eller 7. semester, og det har jeg tit været med til at rette. Men det godt nok noget andet, når man selv skal skrive det :-)

Comments are closed.