Home > Kærester, Mig, Rejser > Skod Sterling!

Skod Sterling!

January 8th, 2008

Sammen med kæresten skulle jeg i begyndelsen af februar have været en smuttur til London. Billetterne blev bestilt for en måneds tid siden, og skulle være belønningen efter 3½ lede måneder med eksamener. MEN så tikkede der lige en mail ind om, at vores reservation er blevet annulleret, og at vi skal henvende os til dem. Hvaaaad??!!!

Kan heldigvis godt blogge imens jeg sidder i 9 minutter lang telefonkø…

Update: Kom endeligt igennem, og selvom jeg godt ved, at man får mest ud af at være sød og pædagogisk var jeg RET klar til at være mopset – altså hvad bilder de sig ind..?

Men den søde mand i den anden ende gjorde mig jo så opmærksom på, at det kun er Aalborg-Gatwick, de har annulleret – og ikke hele rejsen. Så blev jeg noget forvirret, for hvad havde de så egentligt tænkt sig? Men de har åbenbart ændret i deres flyveplaner, så vi kunne i stedet vælge at flyve en anden dag. Vi syntes alligevel, at det ville være for kort tid med 2 dage, så det blev en dag ekstra i stedet. Til samme pris, men det manglede egentligt også bare. Nu kommer jeg så bare til at tænke på, om man ikke kan kræve at de skal betale den ekstra overnatning? For det er alligevel et par kroner for os, mens det er småpenge for dem – og vi havde jo altså kun regnet med tre nætter, og det her er jo ikke vores skyld. Hmm, der tænkes…

Pigen Kærester, Mig, Rejser

 1. January 8th, 2008 at 19:15 | #1

  Sikke noget skod!

  Håber I kommer afsted.

 2. Pigen
  January 8th, 2008 at 19:27 | #2

  Det gør vi åbenbart :)

  Har bare efterhånden hørt så mange skrækhistorier om dem, at jeg var parat til at tro det værste.

 3. January 8th, 2008 at 20:18 | #3

  Godt I kommer afstd alligevel. Jeg tror dog ikke I skulle regne med at få dem til at betale den ekstra overnatning. Hvad jeg har hørt, så er Sterling svære at få penge ud af..

 4. January 8th, 2008 at 20:56 | #4

  Åhh jeg skal til London med Mads i marts – vi flyver Århus – Stansted og hjem Stansted-Billund … med Ryanair. Det plejer jo at gå udmærket.
  SAS betaler i alt fald tog fra Århus til KBH og taxa i paris hvis de først aflyser ÅRHUS – KASTRUP og derefter lader folk sidde 4 timer INDE i fly i kastrup pga sne så man er i paris kl 3.30 om natten – SELVOM rejsen var købt på bonus point.

  Go’ tur ;)

 5. January 8th, 2008 at 21:43 | #5

  Vi fløj Aalborg/Gatwick i sommers med Sterling og der var overhovedet ingen problemer (kun den creme vi havde glemt i tasken og som sikkerhedspersonalet opdagede før hjemturen, men det er jo ikke Sterlings skyld ;) ) Jeg håber I får lige så god en ferie som planlagt!

 6. Pigen
  January 13th, 2008 at 13:47 | #6

  Efter jeg havde skrevet mit indlæg fik vi en ny ordrebekræftelse, hvor der stod, at vi ikke havde betalt det hele (prisforskellen). Jeg orkede ikke lige at ringe igen da, men ville gøre det onsdag efter eksamen. Men allerede næste morgen kom der en ny bekræftelse, hvor der er styr på det hele – helt super. Nu skal vi bare huske at printe de RIGTIGE (de nye) billetter! :D

Comments are closed.