Home > Rejser, Studie, Weekend > Min søndag

Min søndag

January 13th, 2008

Jeg får ikke blogget så meget for tiden, men jeg er her altså endnu :)

Eksamen i onsdags gik VIRKELIGT godt! Det var en rigtig god oplevelse, og så får man lidt mere mod på det der speciale, der venter lige om hjørnet. Jeg valgte ikke at fremlægge noget, da jeg ikke syntes jeg havde noget nyt at tilføje. Det viste sig at være en rigtig god beslutning, og i stedet kunne jeg svare på næsten alle spørgsmålene. Jaja, der var en blondine-klap der gik ned ved to af spørgsmålene, men det grinede vi af :) Det var åbenbart et super emne jeg havde valgt, og så var de der småfejl mindre vigtige. Jeg kan dog ikke hvile på laurbærrene endnu, for der er lige én eksamen til – men så stopper vi også med det pjat ;) Igen venter et enormt pensum, men denne gang er det ikke læst, for da vi havde faget læste jeg op til en anden eksamen. Så det er riiigtigt mange sider. Men jeg har været til alle timer, og har vist ok noter, så nu må vi se. Pt. er jeg ved godt mod, men det kan jo nå at ændre sig endnu :)

Idag skal vi have booket overnatninger til London. Har fået et tilbud, hvor vi kan spare lidt hvis vi bestiller inden i morgen, og det kan vi jo ligeså godt udnytte. Det skal bare være et billigt sted, helst med morgenmad og tæt på tuben.

Hav en dejlig søndag, nu må jeg vist hellere åbne mit word-dokument igen….

Pigen Rejser, Studie, Weekend

 1. January 13th, 2008 at 16:40 | #1

  Hvor booker i hotel i London? Vi har denne gang valgt det her:
  http://www.stathanshotel.com/

  Boede i samme område sidst (faktisk på samme gade) men der blev vi vækket af brandalarm midt om natten, så nu prøver vi noget andet :)

  Held og lykke med eksamen.

 2. Pigen
  January 14th, 2008 at 16:33 | #2

  Spændende med brandalarm! :)

  Det endte med at blive dette: http://www.hoteloliverplaza.co.uk/
  Booket gennem Rejsefeber. Havde også kig på Hotels.com, men dette virkede til at være bedste tilbud. Var i øvrigt overrasket over, at udvalget var svundet så voldsomt ind, siden sidst vi tjekkede, men det er jo selvf London og ikke Asien, som vi vist nok efterhånden er mere vant til :)

  Jeres er også fuldt booket længe frem, så vidt jeg kunne se.

  Og tak. Det er d. 23…

 3. January 14th, 2008 at 18:02 | #3

  Hvis “vores” er fuldt booket længe frem er det vidst noget nyt ;) Men det kan da godt være – jeres ser egentlig også okay ud. Må lige snuse lidt nærmere ;)

 4. Pigen
  January 14th, 2008 at 19:35 | #4

  Hmm, kan faktisk godt se det, men igår var jeg inde på en eller anden booking-side (ikke en af de ovennævnte) og da var det nærmest booket frem til april. Nå, sikkert en fejl, det virkede også lidt vildt :)

  Husk nu, at jeres har english breakfast :D Dét er ikke at undervurdere!

Comments are closed.