Home > Mad & Drikke, Mig > Nogen har taget min weekend!

Nogen har taget min weekend!

December 5th, 2009

Havde ellers planlagt den skønne weekend i Århus, og taskerne står endda klar! I dag skulle jeg have lunchet med yndlingsbarnet og hans mor, efterfulgt af lidt obligatorisk shopping. Og i aften fødselsdagsmiddag med den søde hos en ven. Og inden toget hjem i morgen, havde vi en aftale med lillebroren om kaffe eller brunch vist nok. Hyggeligt, yes?

Nåmn, så er det at jeg har været vågen og syg den halve nat. Og så må man ikke tage til Århus. Heller ikke engang til bare lidt af det hyggelige. Æv.

Måske har jeg faktisk været syg de sidste 14 dage, men de fleste dage har det været til at overskue. Nu er jeg vist bare færdig.

Til gengæld har jeg så idag været oppe før en vis herre fik fodtøj på, og har efterabet hende Marianne lidt, og bagt det samme, fordi der ikke var flere havregryn :) Jeg har dog ikke Ribena, men drikker te.

Tror min weekend i stedet skal foregå på sofaen med te, dvd og en stak boligmagasiner, måske. Not exactly what I had in mind, men det bliver fint.

Håber alle derude får en god weekend :)

Pigen Mad & Drikke, Mig

 1. December 5th, 2009 at 09:37 | #1

  Juhuu du er tilbage?!

  Og rigtig god bedring! Surt at hyggelig weekend måtte lade livet pga sygdom, men når man starter dagen på scones, så kan det ikke gå helt galt (jeg har i øvrigt også lige kørt to stk ind ;-) )

 2. Pigen
  December 7th, 2009 at 19:55 | #2

  Jep jep, lige her :)

  Har haft en sygedag under dynerne idag. Er ikke top frisk endnu, men regner med at tage på arb. i morgen. Får jo stress af at ligge herhjemme! :)

Comments are closed.