Home > Mig > 2 down 327 to go!

2 down 327 to go!

December 15th, 2009

Eller noget… Gik tidligt fra arbejdet i går, og tænkte at jeg sagtens kunne bruge en eftermiddag på at købe julegaverne. Det kunne jeg også, eller dvs. jeg brugte i alt to timer hos en boghandler og i Fona, hvilket resulterede i kun 2 (!) indkøb. Meget velovervejede til gengæld ;-) Så nu mangler vist kun 14… Utroligt hvad der bliver af alle de gode intentioner om at være i god tid, når først det bliver december.

I morgen flexer jeg dog til kl. 12, da jeg skal på kursus over middag (faktisk er det først fra kl. 12.30, men dukker man op før, vanker der frokost, og hvem kan ikke spise gratis frokost?) så der SKAL jeg simpelthen nå endnu et par indkøb, hvis jeg skal gøre mig nogen som helst forhåbninger om at undgå lørdagsshopping.

Forresten dødhyggeligt med det der sne i dag! :-)

Pigen Mig

Comments are closed.