Home > Jul, Kærester > Julemanden

Julemanden

December 20th, 2006

Alice var så venlig, tidligere idag, at give mig nummeret til selveste JULEMANDEN! Har lige snakket med ham, han var bare så sød, og han kunne godt huske mig :) Er spændt på, om han kan nå at ordne mine ønsker, for det er jo jul liiige om lidt…

Jeg fik købt de sidste gaver i går. Styrtede rundt i mange timer, og endte med – i panik – at overskride budgettet… Men så er det i hvert fald overstået. Og de første er allerede afleveret, for den søde veninde rejser allerede på juleferie i morgen, så min tålmodige kæreste mødte hende på arbejdet for at bytte vores gaver. Og så købte han også gaver til MIG! Jeg prøver at overtale ham til, at vi åbner dem allerede i morgen – men jeg er løbet tør for argumenter. Hjælp mig lige, hva’?

Pigen Jul, Kærester

 1. December 20th, 2006 at 22:12 | #1

  Tænk, jeg synes Julemanden var ret så uforskammet. Han spørger mig om jeg har åbnet min julekalender i dag, og jeg forklarer at jeg ikke har nogen, men kun en skrabekalender der ligger hos min svigermor, og som først kan skrabes juleaften. Jeg ved godt at det måske ikke er det mest spændende, men han kunne da godt, høfligt, have fortalt mig at vi skulle videre i programmet i stedet for bare at snakke en anelse højere og afbryde mig.

  Når man bliver så røvsyg at høre på, at selv julemanden ikke gider lytte, skal man seriøst overveje et emneskift.

 2. Pigen
  December 20th, 2006 at 22:17 | #2

  Nu du siger det, så var jeg vist også ved at forklare et eller andet – og så afbrød han mig bare. Men jeg var bare glad for at han kunne huske mig, det ER altså ret længe siden vi har set hinanden sidst! I øvrigt synes jeg, at det er smart, at man i det mindste kan ringe til ham, når man nu ikke længere kan sende ham breve…

  I øvrigt, så er der nok ret mange, der ringer til ham, og så er det klart at han ikke har tid til at snakke så længe med os to. Men ja, han kunne i det mindste sige det på en pæn måde ;)

 3. December 21st, 2006 at 08:57 | #3

  Åhh i er søde, i to.

  Jeg er glad for jeg kunne give jeres dag igår en smule mere … øhm.. julestemning :)

  Alice

 4. December 22nd, 2006 at 21:24 | #4

  Du kan jo altid sige til kæresten at det ville være så synd hvis hans gave bare skulle forsvinde i den gavevrimle der er sådan en juleaften. :)

Comments are closed.