Home > Familie, Fest, Weekend > Weekend-forberedelser

Weekend-forberedelser

October 5th, 2007

Jeg har ikke været god til at blogge siden vi kom hjem – men pludseligt var det svært at holde mund igår, når man nu skulle….

Skal ingen timer have idag, og selvom vækkeren ringede kl. 07, vågnede jeg vist først helt for en time siden. Render lige nu rundt i forvasket Garfield t-shirt og kærestens løbebukser. I morgen skal vi 30-års fest, og der skal pakkes, læses lidt, og så er der den kaotiske lejlighed…. Kom vist til at love noget med en halv opvask igår, så den skal også klares. Vi skal afsted allerede i eftermiddag, og i aften skal vi forbi et vennepar, der har købt noget nyt at bo i. Kan ikke helt finde ud af, om de skal have rødvin eller blomster…?

Til festen i morgen bliver vi så fine. Faktisk så fine, at vi igår overvejede, om vi mon ville være overdressed… Ferierov skal luftes for første gang. Jeg glæææder mig, for mit er en lækkerfin silkekjole ting jeg købte hos en sød pige i Hanoi. Dertil noget varmt, for det kræver sæsonen vist efterhånden. Er ikke venner med hudfarvede nylons, men nu er den selvsiddende slags indkøbt, og de må udgøre et ekstra isolerende lag :) Kærestefyren trækker i tailormade Bangkok suit – NU med sorte sko!

Vi har hørt rygter om en jukebox. Er det mon en dansefest så..? Åhh, det bli’r godt!

Pigen Familie, Fest, Weekend

 1. October 5th, 2007 at 13:45 | #1

  Det lyder som en superdejlig weekend I går i møde :)

  Vi får besøg om nogle timer og det passer mig svært godt at professoren turbosnakkede og blev færdig 3 timer før forventet. Nu er opvasken taget, jeg støvsuger om lidt og vaskemaskinen vasker lystigt!

 2. Pigen
  October 9th, 2007 at 09:01 | #2

  Det var det bestemt :)

  Vildt med det turbosnakkeri! Men dejligt at få weekend tidligt, det kan man da ikke klage over ;)

Comments are closed.