Home > Vinter > Why do birds suddenly appear..?

Why do birds suddenly appear..?

November 29th, 2006

Der er ikke gået en halv time siden jeg hængte kugler ud på terrassen, og jeg har allerede besøg af de første fugle. Mon de har en indbygget mad-radar..?

Og forresten; tag endelig ikke fejl! Jeg er stadig små-bange for de flyvende bæster, men når de er derude og jeg er indenfor er det meget hyggeligt. Og vi snakker altså de små af slagsen. Solsorter og alt derover: HOLD JER VÆK!

Fodrer du fugle? Her gør vi det kun om vinteren. Resten af året vil vi gerne have terrassen for os selv ;)

Pigen Vinter

 1. November 29th, 2006 at 11:43 | #1

  God ide med fugle kugler, må hellere selv købe nogle til altanen denne uge. De er nu ikke så farlige sådan nogle fugle, så du behøver ikke være bange.

 2. November 29th, 2006 at 11:43 | #2

  Jeg forstår det ikke… Jeg troede vi var jævnaldrene? Hvad laver du så med en terasse?

  Du bryder min identiske tvillingeillussion.

 3. November 29th, 2006 at 11:45 | #3

  Vi fodre slet ikke fuglene. For det første må man det ikke her hvor vi bor, og selv om vi havde måtte så gider jeg ikke gå at gøre rent efter dem. :) Så det de må finde maden et andet sted.

 4. Pigen
  November 29th, 2006 at 12:35 | #4

  Dubqnp: Jo, de er klamme!

  Og Mette: Vi har faktisk hele TO :D Det er nok nærmere altaner, men de er der altså. Skønt om sommeren. Og undskyld – jeg ved det godt…

  Tina: Mine fugle er dygtige og sviner slet ikke ;) Eller også har vi bare været heldige med tilpas meget regn sidste år..

 5. November 29th, 2006 at 12:44 | #5

  Åhh… jeg er også bange for næb. Det er det værste i hele verden – undtagen når de sidder på pingviner for pingviner er verdens sødeste dyr.

  Men ja – næb-angst: Lørdag og søndag morgen cykler jeg en omvej for at komme på arbejde for jeg tør ikke cykle i de små gader nede i byen hvor der ligger pizza rester fra nattens byture. Der er nemlig også krager så – og krager har store næb – og tænk hvis de troede jeg ville tage deres pizza?

  Uff – ingen fuglekugler på min altan – måske man burde? :)

 6. Pigen
  November 29th, 2006 at 12:55 | #6

  Ja krager er syge! Med kæmpenæb. Dem kan jeg slet ikke klare. Der hvor jeg boede før var der vildt mange af dem. Uf :( Men også måger! Har du set en måge tæt på? De er altså også store…
  Godt at høre jeg ikke er den eneste, Alice :)

 7. November 29th, 2006 at 14:58 | #7

  Ja krager og råger (svenske krager) er slemme. Så selv en stork blive jaget væk af en 8 stks råger sidste sommer. Den slap heldigvis nogenlunde helskindet væk.

  Her er forøvrigt et billede af en farlig fugl jeg har lavet: Nørd fugl

 8. November 29th, 2006 at 15:11 | #8

  Yes – jeg har tæt på set et stk enorm måge på strøget i Århus hvor den sad på kanten af en skraldespand og brugte sit klamme næb til at pille affaldet ud ting efter ting. Føj den var stor – og skraldespands-rager. Ad.

 9. November 29th, 2006 at 23:04 | #9

  Du er godt klar over det er din skyld jeg har gået og sunget den ene linie idag ;)

  Og nej jeg fodrer ikke fugle – det er ik rigtig muligt her hvor jeg bor og jeg gider heller ik have alle de fugle rendende.

Comments are closed.