Home > Bolig > Åh nej

Åh nej

November 29th, 2006

Får snart ny underbo, og nyt navneskilt er kommet op idag. Vi googlede navnet… Big mistake. Håber meget, at der er en fyr med samme navn (fornavn, mellemnavn og efternavn) og som IKKE er med i vildt heavyband… Men sandsynligheden er vist ikke så stor.
Ville ret gerne linke, men der er vist ingen grund til at hænge manden ud – eller blive uvenner før han er flyttet ind, men for pokker… Vi snakker 5 mands heavyband, og det er ham, der styrer guitaren… Genren er Trash Metal, hvad det så end dækker over, men at dømme udfra fotografier på siden, er det givetvis meget rammende. Forhåbentligt er det her ikke en proformalejlighed, som i virkeligheden skal bruges som øvelokale.
Vi venter meget spændte…

Pigen Bolig

 1. November 29th, 2006 at 16:59 | #1

  Ha ha ha ha, ja undskyld med jeg var lige ved at falde af stolen af grin. Jeg føler med jer, virkelig, men det er ret skægt :D Håber ikke også han holder krybdyr og tilbeder mørkets hersker…midt om natten..med stearinlys i opgangen! Glæder mig til at høre mere.
  knus T

 2. November 29th, 2006 at 20:00 | #2

  Åhhh den var god. Tro nu nok at I kan tage den rimelig med rock. Har i mine yngre år faktisk datede en meget kendt heavy metal band forsanger. Og han og hans band var faktisk rimelig rolige på hjemmefronten.

 3. Pigen
  December 1st, 2006 at 10:01 | #3

  Åh nej Therese! Sådan må du ikke sige. Håber dæleme, at det bliver Tina, der får ret. Men som sagt; vi venter spændte ;)

Comments are closed.