Home > Bolig, Pigerne > Overvejelser på en torsdag…

Overvejelser på en torsdag…

November 16th, 2006

2 styks underboer er næsten flyttet ud. Har helt sikkert også købt et hus. Burde givetvis benytte mig af de tomme kvadratmetre i vores fællesskur, og få ordnet cykel. Den er fuld af mudder og kan helt sikkert godt bruge lidt WD40 (jep, jeg er en trucker…), men den skal ikke blive alt for optimistisk, vanillecyklen, for det er nemlig blevet udsat igen og igen de sidste 9 måneder..

Er spændt på, hvem der så flytter ind. Kunne godt undvære, at det er to fyre med hang til at invitere vennerne på 5 kasser øl, hver fredag og lørdag – de bor nemlig allerede inde ved siden af.

Nå, hvorom alt er, så bliver det rart at slippe for at høre dem sexe. Det har været værst om dagen. Hvis jeg er hjemme og læser hører jeg ikke musik – og så er her bare alt for lydt! Hun er en stønner, er hun. Fair nok – jeg gider bare ikke høre på det. Tænker jeg mig om, kommer jeg frem til, at jeg nok generelt er skide snerpet og faktisk slet ikke vil høre NOGEN have sex. Andre altså ;) (Af samme årsag har jeg forbudt veninderne at tage deres kærester med på toilettet her. Kender dem aaalt for godt!)

Pigen Bolig, Pigerne

  1. No comments yet.
Comments are closed.