Home > Blogging, Mig > MeMe

MeMe

November 16th, 2006

Er blevet tagget af den søde Cirkusprinsesse – here goes; Mit memememe :D

1: Hvad står øverst på din ønskeliste til jul? Ting til ME ME ME! Tøj, støvler, sko, parfumer og den slags. Nå ja, og så den dér tur til Kina… OG Kira and the Kindred Spirits’ This is not an exit. (Ønskeseddel ligger i øvrigt til fri afbenyttelse på bloggen, hvis du vil give mig en gave. Og det behøver ikke at være jul!)
2: Hvem er din favoritperson i Matador? Må man sige alle? Er simpelthen vild med den serie! Følger dog ikke med denne gang, for vi har den på dvd. Måske Elisabeth Friis?
3: Nævn et blæret fremmedord? Burde sikkert komme med et eller andet latin juraord nu… Casus mixtus cum culpa :D
4: Hvad var din senest købte cd? All Woman. Den kostede kun 49,- i Stereo Studio, da jeg skulle købe svigermoderens fødselsdagsgave..
5: Hvor mange dage siden er det, du oprettede denne meme i forhold til da det blev startet, som er 15. november 2006 – 1 dag.

Besvar og send videre –> Jeg tagger Mette, Maria og Frederikke.

Pigen Blogging, Mig

 1. November 17th, 2006 at 08:51 | #1

  Pis!

  nå men…

 2. November 17th, 2006 at 15:31 | #2

  Here goes:

  1: Hvad står øverst på din ønskeliste til jul? Ny cykelhjelm og en badekåbe, forestiller mig at kombinationen danner mode.
  2: Hvem er din favoritperson i Matador? Maude
  3: Nævn et blæret fremmedord? Os coccygis
  4: Hvad var din senest købte cd? De vilde og de stille en slags opsamling fra Åh Abe-serien – mand hvor er jeg bare blevet mor!
  5: Hvor mange dage siden er det, du oprettede denne meme i forhold til da det blev startet, som er 15. november 2006? 2 dage.

 3. Pigen
  November 20th, 2006 at 15:36 | #3

  Arh, gælder det mon? Så lad gå ;)

Comments are closed.