Home > Arbejde, Familie, Kærester, Studie > Sådan går det her

Sådan går det her

November 28th, 2006

Har slet ikke tid til at blogge for tiden – det ses vel af den manglende aktivitet her på siden.

Synes at det hele spidser til. Projekt fylder en hel del i tankerne, vi har noget der ligner en milliard sider, som skal læses, før vi kan komme i gang med skriveprocessen. Dog fik vi idag lavet en skitse til vores disposition, overblik beroliger mig, så det var et godt taktisk skridt ;)

Generelt er der bare travlt. Denne uge er den tredjesidste med forelæsninger dette semester. Og de næste to er godt proppet med erstatning for de aflyste forelæsninger der har været i løbet af semestret. Pyh. Når slet ikke at følge med, men regner med at læse op på det forsømte i januar -som jeg plejer…- når man igen kan trække vejret.

I aften har vi dog holdt fri. Havde en del hjemmelavet is tilovers fra festen, så inviterede søster og kæreste på is og spil. Endte med at spille Tabu i 2 timer :D Genialt spil, med masser af grin. Købte det for et års tid siden, men man skal helst være flere spillere, så vi har aldrig rigtigt fået det afprøvet. Men det kan helt klart anbefales. Spillede med pige-/drengehold, og søster og undertegnede havde en klar fordel. Fjollede drenge ;)

I morgen skal jeg et smut ned til forældrene. Ret uplanlagt. Men fik mail fra chef igår, om et undervisningsforløb, der ligger torsdag eftermiddag. “Er du hjemme da..?” Niks, men det kan jeg vel blive nødt til. Vi skal introduceres til noget nyt teknik, så jeg må hellere være der. Håber dæleme, at det er med løn! Det varer 3 timer, og når transport og skat er trukket fra har jeg vist omkring 40kr tilbage… Anyways bliver det godt at se forældre og lillebror igen – ellers havde jeg ikke haft tid inden jul.

Klokken er ret meget over min sengetid, så lukker ned. Har lige været i lækkert brusebad, hvor sød kæreste kom og skrubbede mig på ryggen, og efterfølgende tændte radio, så jeg kunne synge med på “and through it aaaaall, she offers me protection, a lot of love and affection, whether I’m right or wroooong” :D Skønt, ikke?

Sov godt derude!

Pigen Arbejde, Familie, Kærester, Studie

  1. November 29th, 2006 at 00:13 | #1

    Du må også sove godt :)

Comments are closed.