Home > Mig, Weekend > Dejlig lørdag

Dejlig lørdag

July 10th, 2010

Når man pludselig får stillet en hel lørdag til sin (egen!) rådighed (og vågnede kl. 05.30) , kan det være helt svært at vælge, hvilke dejlige ting den skal fyldes med. Jeg overvejer og nævner i flæng:

 • Et kig i IKEA (jeg bliver dog lidt begrænset af, kun at have mig selv med til at bære – men det er måske meget smart…?)
 • Hygge med en god bog i en park eller på stranden – nogen siger jo Hedebølge!
 • Oprydning og rengøring (hmm, det bliver i hvert fald ikke hele dagen)
 • Gaveshopping til et par kommende fødselsdage – måske suppleret af lidt “almindelig” shopping
 • Lækker latte på en cafe, imens jeg får skrevet de der 15 fødselsdagsinvitationer
 • Varmt boblebad i DGI-byen – ville være dejligt for min ømme krop. Og jeg har faktisk et titurskort

Hvad ville du gøre?

Pigen Mig, Weekend

 1. July 10th, 2010 at 07:02 | #1

  Jeg ville tage et sted hen hvor man både kunne nyde solen, men også blive kølet af når den blev for meget (såsom mine svigere’s baghave). Så park eller strand – måske mest park, da der burde være mulighed for skygge – med mindre du har lyst til at komme med i baghave self ;-)

 2. Pigen
  July 10th, 2010 at 07:20 | #2

  Det gode ved park er også, at det er der næsten i baghaven, imens strand er lidt længere væk! Uh, svigerhave er ikke noget dårligt tilbud – men hvis jeg også liiige skal nå et par af de andre ting (og det burde jeg sikkert) må jeg hellere springe over. Men noget sjovt en anden gang måske?

 3. July 10th, 2010 at 17:02 | #3

  Jeg er alt for sent på den, men JEG ville starte i prioriteret rækkefølge – planlægge efter lukketid og slutte med park eller strand :D

 4. July 10th, 2010 at 23:13 | #4

  Noget sjovt en anden gang lyder som et hit! Måske der snart er grundlag for at lave et bloggertræf – der er i hvert fald mange søde damer jeg godt gider se.

 5. Pigen
  July 11th, 2010 at 12:57 | #5

  Min dag endte med lidt af det hele. Først hjalp jeg kærestemanden med at købe ind og forberede til det arrangement han skulle til. Så lige en lille lur ;-) Så fandt jeg ud af, hvor varmt det i virkeligheden var der udenfor, og endte med nogle jordbær og en bog på egen altan – dvs. med skygge og masser af vand i nærheden. Pyh! Der blev OGSÅ skrevet hele 3 invitationer OG så fik jeg eksperimenteret lidt med en læækker kold frappe. Dét kunne jeg godt blive forfalden til!

  Snarligt bloggertræf er jeg med på! Bare det er en dag jeg kan :-)

Comments are closed.