Home > Arbejde, Mad & Drikke, Weekend > Lidt nyt herfra

Lidt nyt herfra

May 17th, 2009

Mand! Det går sløvt med bloggeriet these days. Men intet nyt er vel godt nyt, eller? Alt er i hvert fald godt her :-) Og jeg læser stadig med rundt omkring, selvom kommentarerne ikke sidder så løst. Sorwy! ;-)

For første gang i noget tid, har vi haft en hel weekend HELT uden planer. Det har været rart, og vi har nydt at være lidt langsomme.

At det har været lidt gråt i vejret har ikke været ubetinget dårligt, for vi har fået ryddet op og gjort lidt rent – noget der ikke bliver prioriteret så højt, når vejret er godt og tiden bliver brugt ude i byen. Vi har også fået smidt en masse vintergrej på loftet, så der er pludselig plads til at være her igen.

Og så er der blevet bagt kager i massevis i dag. Mandag er kagedag på arbejdet, og i morgen er det min tur. Har bagt signatur-havre/mandelbiscottien og chocolate chip cookies med farvestrålende chokoladeknapper. Og så fik jeg afprøvet en Morten Heiberg-opskrift, som jeg har pønset på længe, nemlig en kakaobiscotti med pistacienødder, mandler og friskrevet citronskal. De er et hit! Opskriften kan findes i Chokoladefristelser, hvis det har interesse :-)

Arbejdet er stadig godt – lidt travlt, men meget godt ;-) Og så har vi de seneste 2 måneder ansat tre nye, så pludselig er jeg ikke længere den nye! Det er lidt mærkeligt, for jeg har jo helt sikkert fået mere rutine og erfaring, men indimellem kan jeg godt føle mig lidt grøn. Kan selvfølgelig også hænge sammen med, at måske 60% af mine kolleger har mere end 10 års anciennitet ;-)

Og nu må jeg vist hellere vende tilbage til det der rengøring. Åh ja, det trækker…

Pigen Arbejde, Mad & Drikke, Weekend

  1. May 17th, 2009 at 16:06 | #1

    Dejligt at høre fra dig! Og hvornår skulle jeg komme forbi til kage?

  2. Pigen
    May 17th, 2009 at 16:18 | #2

    Du kommer bare, der er masser! ;-)

Comments are closed.