Fri

January 11th, 2007

Må holde fri fra lettere eksamenskulret kæreste i aften. Skal ud at spise med dejlig veninde her, og nøj hvor jeg glæder mig.

Nu skal jeg lige til en time holdtræning, og så er det ud ad døren igen. I weekenden skal jeg hjem og arbejde, og på mandag kommer moderen til Aalborg for at være sammen med søsteren og jeg. Nå ja, og så har vi lige fået eksamensdato at vide. Det bliver fredag d. 19., hvilket er helt fint.

Nu har jeg pludseligt travlt!

Pigen Arbejde, Familie, Pigerne, Træning

 1. January 11th, 2007 at 20:02 | #1

  Hej Pigen

  Nu driller min blog og laver mærkelige ting helt uden min medvirken.

  Da din ikke fungerede, hvad var det så, der var sket, og hvordan fik du den til at virke igen?

 2. Pigen
  January 11th, 2007 at 21:09 | #2

  Hej Maria – ja der er forsvundet en post og et par kommentarer, er der ikke? Ved du slet ikke, hvad der er sket?
  Jeg kan nok desværre ikke hjælpe dig, for mine problemer skyldtes min webhost, hvilket betød, at hele siden var nede, hvorefter det kun var databasen.

 3. January 11th, 2007 at 21:21 | #3

  Jo du har ret, og nej jeg ved ikke, hvad der er sket.

  Jeg er virkelig en tumpe rent teknisk.

  Hvad er en database?

 4. January 11th, 2007 at 21:34 | #4

  Hejsa, super flot blog du har! Har selv siddet og nørklet med wordpress, men det vil simpelthen ikke som jeg vil?! Og så midt i det hele kostede det flere penge, hvad var det nu?
  Hmm..
  Hjælp?
  Har du nogle gode forslag?
  Mange hilsner Nina

 5. Pigen
  January 11th, 2007 at 21:38 | #5

  Åh, Maria. Jeg er heller ikke noget teknisk vidunder, men kan dog noget html, hvilket hjælper en hel del. I forbindelse med wordpress r databasen der hvor dine poster og kommentarer ( og andet måske?) gemmes, så for en blog (i hvert fald med WP) er databasen ret afgørende. Kender du ikke nogen, der kan se på det?

 6. Pigen
  January 11th, 2007 at 21:41 | #6

  Hej Nina. Velkommen :)
  Wordpress er da gratis?
  Hvad vil du gerne have forslag til? Jeg synes at din blog ser helt fin ud (lækre billeder!), men hvis du fx gerne vil have et andet design ligger en masse lettilgængelige templates omkring på nettet, helt klar til at downloade. Jeg skifter selv indimellem, og tilpasser så hen ad vejen.

 7. January 11th, 2007 at 21:59 | #7

  Tak for rosen :)
  Hmm jaeh, det jeg kunne tænke mig er wordpress på mit eget domæne (another.dk) og så at kunne tilpasse den så det passer mig, altså med eget logo og alt det der.. :)

Comments are closed.