Home > Arbejde, Familie, Kærester, Weekend > Lige nu her

Lige nu her

January 13th, 2007

Vildt at sove på første sal hos forældre, når det blæser en halv pelikan… Faldt først i søvn ved 3-tiden i nat pga. stormstøj, og med bevidstheden om at jeg skulle op igen 06.10 igen, var jeg en anelse udmattet. Men det hele gik, og kl. 6 blev jeg vækket af bekymret far, der tændte masser af lys, så det var umuligt at sove længere. Mødte før tiden (wuhuu!) og var færdig til at køre hjem (i forældres NYE drønfede bil!) 11.30. Så en middagslur, og nu er hun superfrisk igen :)

Har en uge i slutningen af januar, før forelæsningerne begynder igen, og har netop bestilt billetter til Kbh. sammen med sød kæreste. Bliver vildt hyggeligt, og glæder mig til at se noget familie og bare hygge.

Nu har faderen lavet suppe (daaarjligt, at der er andre end mig, der laver mad…), så jeg smutter. Hav en fantastisk lørdag aften!

Pigen Arbejde, Familie, Kærester, Weekend

  1. January 14th, 2007 at 20:59 | #1

    Ihh hvor er det dejligt at have dig tilbage!!

  2. Pigen
    January 14th, 2007 at 22:28 | #2

    Det var sødt sagt :)

Comments are closed.