Home > Pigerne, Rejser > Down under

Down under

September 20th, 2006

Har en veninde, der tilbringer dette semester i Australien. Hun fangede mig lige på msn og kunne oplyse, at hun nu kun har 4(!) skoleuger tilbage, derefter nogle eksamener og så skal hun bare tilbringe resten af tiden (nov-feb) med at rejse rundt derovre. Gid det var mig! Men på den anden side er jeg lidt for meget en tøs til det – jeg tør ikke engang overveje det økonomiske aspekt… Og jeg gider da heller ikke rejse fra ham den søde. Næh. Men derfor må man vel godt være bare en smule misundelig :)

Før hun rejste, boede hun også her i Aalborg. Vi så hinanden alt alt for sjældent, men hun er alligevel en af de meget få personer, som jeg til enhver tid kan betro mig til, og som jeg stoler 100% på. Øv, jeg savner hende altså lidt! Nå, det gode er så, at jeg rent faktisk troede at hun skulle være væk i et helt år, men det er åbenbart old news, at det blev ændret til ét (langt) semester. Fint med mig :) Og så håber jeg bare, at det bliver Aalborg hun lander i, når hun skal til at skrive speciale i foråret.

Pigen Pigerne, Rejser

Comments are closed.