Home > Ikke kategoriseret > I sin bil, med sin lille kat Emiiiil….

I sin bil, med sin lille kat Emiiiil….

September 20th, 2006

Og så ringede posten på. Jeg ventede to pakker: Ismaskinen, og så et par bøger fra Ibooks. Men nu kan jeg ikke engang huske, hvordan hun fik fyret det af…Meningen var dog bestemt ikke til at tage fejl af: “Her får du så endnu en pakke!!”.. Nå, men okay. Er det ikke dit arbejde at aflevere pakker? – og du har jo sådan set også en bil til dem, så det er ikke fordi din cykel bliver tungere af det…

Det er så egentligt ret sjovt, for i dag havde hun kun ibooks-pakken, og som den snu læser så kan regne ud, at hun er nødt til at komme igen en af dagene, med den sidste pakke. Gad vide om hun altid er så flabet…? :)

PS fru post: Det er ikke mine pakker alle dem, du afleverer her på adressen! Det var altså ikke mig, der havde bestilt det dér proteinpulver, du havde med i mandags, og det er heller ikke mig, der bestiller dvd- og cd-skiver. Eller harddisk-komponenter. NÅ!

;)

Pigen Ikke kategoriseret

Comments are closed.