Home > Mad & Drikke, Shopping > Ikke dårligt

Ikke dårligt

September 19th, 2006

I sidste uge fik jeg en sen fødselsdagsgave af en medstuderende. Skøn gave, nemlig Susanna Tee’s “Is”, som er en bog spækket med opskrifter og billeder af forskellig is/sorbet/gelato. Virkeligt indbydende og alt for fristende! Jeg kan meget godt lide tanken om, at jeg ved hvad der er i det vi spiser – også isen. Så med bogen havde jeg pludseligt det endelige argument til at købe en ismaskine. Jeg har længe (2 år..? :) ) plaget kæresten om at lade mig købe sådan en (ikke så meget fordi han skal bestemme dét, men fordi den ville optage en ikke ubetydelig del af pladsen i vores -i forvejen godt proppede- køkkenskabe..), men prisen på sådan en tingest nærmer sig 600 kr., hvilket for mig er ret voldsomt.

Men fredag aften vandt jeg så et eksemplar på qxl, til den nette sum af 179,. inkl. forsendelse. Så nu glæder jeg mig MEGET til at den kommer, og hvis jeg er heldig bliver den sendt i dag :)

Ismaskine

Pigen Mad & Drikke, Shopping

  1. September 19th, 2006 at 18:35 | #1

    Dejligt! Jeg lavede engang en sorbet af grøn te med jasmin. Super lækkert !

Comments are closed.