Home > Familie, Kærester, Shopping > Stuearresteret

Stuearresteret

March 8th, 2007

Jeg har fået strenge ordrer på ikke at gå fra lejligheden, før pakkeposten har været her idag. Ham den Søde venter på en computerdims, og vi har ret langt til posthuset, så det er min opgave at tage imod tingesten. Jeg venter bare så!

Har ellers givet mig selv lov til at shoppe hårspænder idag. De må meget gerne være røde :) Det går i øvrigt overraskende godt med shoppestoppet, selvom det indimellem kan være svært at opveje det med en gulerod (rejse that is), der ligger 4 måneder ude i fremtiden. Men det går altså, og jeg er selv meget stolt :) I weekenden var vi på besøg hos svigerforældrene og jeg bemærkede, at jeg faktisk ikke har købt tøj i næsten 2 måneder! Det havde jeg vel egentligt regnet med at høste lidt ros for, men særligt min svigerfar var ikke synderligt imponeret, og spurgte da også om dét skulle være noget..? Øh ja..? :) Mænd og tøj, ikk? Der er bare et eller andet VI ikke kan forstå….

Pigen Familie, Kærester, Shopping

 1. March 8th, 2007 at 19:23 | #1

  Søde Søde Pige.

  Du har været i Vietnam right?
  Jeg skal jo afsted – lii om et par uger. Jeg tænkte på om du evt. har været i zoo i Hanoi :) ?

  Vi skal på tur til Sapa og til Halong Bay. Programmet er ret stramt men vi har nogle “frie dage” blandt andet et par stykker i Hanoi uden program. Hvad skal ses, og hvis du har været ved Halong Bay ved du så hvor varmt der er i marts/april?

  UNDSKYLD på forhånd :)

 2. Pigen
  March 8th, 2007 at 19:41 | #2

  Søde søde Alice :)

  I Hanoi var vi kun en nat, og det eneste vi så var en gåtur rundt i byen. Men det er en rigtig hyggelig by, men stadig meget gammeldags. Det er ret charmerende. Som du kan regne ud, var vi så ikke i zoo :) Men hvis I ender med at gøre det, vil jeg da gerne høre jeres oplevelse, da vi jo selv skal derned igen til sommer.
  Sapa har jeg ikke været i, men Halong. Ved dog ikke noget om temperaturer på denne tid, vi var der nemlig i juli. Men der er rigtigt flot. Vi var 16-20 stykker der rejste sammen (familie) og vi lejede et “sørøver”-skib en hel dag, hvor vi sejlede rundt og lagde til ved nogle øer og grotter, virkeligt godt.
  Hvis du ikke selv gider at købe en selv, må du meget gerne låne min lonely planet? Kan evt. sende den til dig.

  Jeg glæder mig vildt meget til at høre om jeres tur, inspiration er altid godt :) Hvornår rejser I, og hvor længe er I afsted?

 3. March 8th, 2007 at 20:11 | #3

  Mads har fået lonely planet i julegave – så lån er ikke nødvendigt.
  Jeg glæder mig SÅ meget og skal nok huske alle de gode ting fra Hanoi – og også om Sapa er super godt :)

  Tak tak tak :)

Comments are closed.