Home > Jul, Mad & Drikke > Første julefrokost

Første julefrokost

November 25th, 2006

Julefrokost i aften, og vi skal medbringe et kilo frikadeller og to franskbrød. Det burde være til at overkomme, men jeg sammenligner altså med sidste år, hvor alt vi skulle medbringe var ting der kunne købes færdiglavet. MEGET nemmere!

Men jeg er givetvis selv ude om den med frikadellerne.. Parret, der lavede frikadeller sidste år, er ikke længere et par -og det er ham og ikke hende, der hører til kredsen. Den unge værtinde, der sammen med sin kæreste igen i år stiller lejlighed til rådighed for arrangementet, skulle så for noget tid siden høre, om det ikke ville være i orden, at vi alle medbragte det samme som sidst. Nemt at planlægge og det fungerede fint. Jojo, siger jeg, og for sjov bemærker jeg så, at det nok skal blive sjovt at se ham singlefyren lave den stak frikadeller. Hahaha ;) Men nej. Den unge værtinde forstår ikke mit humoristiske indfald (gør NOGEN..?) og da vi for et par uger siden fik invitation og “medbring-liste” gik det op for undertegnede, at aben var givet videre. FOR EN SIKKERHEDS SKYLD vel… Hmm…  Håber dæleme at de bliver spist så!!

Er forresten sikker på, at han godt kunne have lavet de frikadeller – det andet er lissom bare noget man siger!!!

Jeg er slet ikke sjov, vel…?

Pigen Jul, Mad & Drikke

  1. November 25th, 2006 at 14:19 | #1

    Tænk tast tal princippet. Og man kan faktisk godt købe frikadeller færdige. :) God fornøjelse.

  2. Pigen
    November 25th, 2006 at 16:39 | #2

    Tænk før du taler-ideen er jeg med på – det glipper dog indimellem ;) Men tast? Er det mon den digitale version? :)
    Og tro mig Tina – jeg ville blive kilde til stor (muligvis skjult..) forargelse, hvis jeg medbragte færdiglavede frikadeller… Utroligt, ikke? De andre laver jo heller ikke ligefrem selv rødkålen…

Comments are closed.