Home > Mig, Træning > Øv, så blev jeg syg

Øv, så blev jeg syg

September 21st, 2006

…Og årsagsforbindelsen er helt klar: Jeg var til spinning igår!

Okay, muligvis ikke helt klar, men det er da nærliggende… Jeg er stoppet i hovedet, har drøn-ondt i nakken og har alt for meget jeg skal nå idag. Har lovet lillesøsteren at tage med hende ud at se på en Day-kjole senere; hun skal til galla med arbejdet lørdag og mangler en second opinion, for det er noget af en investering. Skulle have været til step senere, men det må ryge idag. Så mangler jeg at læse ca 70 sider finansieringsteori(!) til i morgen – sandsynligheden for at jeg når dét er nok nede på 55%. Og endeligt har jeg lovet at bage en stak burgerboller til i aften…. Sådan en dag måtte min kæreste også gerne bestille pizza :)

I øvrigt er spinning nok noget nær det mest kedelige, jeg nogensinde har prøvet. Jeg er skuffet…

Pigen Mig, Træning

  1. September 21st, 2006 at 11:57 | #1

    Øv, skal se om jeg kan overtale Kasper til at bestille én til deig :-D
    Rigtig god bedring!!

Comments are closed.