Home > Træning > Åååhh

Åååhh

June 1st, 2006

Jeg får altid enormt ondt i hovedet efter træning – og så bliver jeg meget træt. I dag var jeg til step kl. 12, og jeg er stadig helt sløv. Det er (formentligt) ikke væskemangel, for jeg er god til at sørge for at drikke en masse både før, under og efter.

Men jeg bliver så træt og fryser, og det eneste, der hjælper er næsten at gå tidligt i seng, af hvilken grund det er meget praktisk, at holdene plejer at ligge om aftenen. Bare ikke i dag.. Træneren har vel også travlt med eksamener, og hvis man ikke vil gå glip af det sjove, må man bare tilpasse sig.
Jeg forsøger at regne økonomiopgaver, men det er altså en smule vanskeligt, når øjenlågene er tungere end bly og jeg kun kan holde varmen, fordi jeg sidder med computeren på skødet. Måske en lur ville være godt….?

Pigen Træning

Comments are closed.