Home > Træning > Motion og så’n…

Motion og så’n…

February 14th, 2007

Mind mig lige om, hvorfor det er jeg vælger at tage til træning, bare for at sidde på række med smidige tøser på 48kg, der alle kan nå deres tæer med benene strakt…?
Selvom jeg efterhånden er ved at være i ret god form er der én ting, jeg aldrig bliver, og det er smidig…

Lige nu er jeg så smadret, at jeg ikke kan holde balancen på ét ben, og mine arme er som gummi… Men ih, det føles egentligt meget godt, og jeg må holde fri i morgen. Jeg får trænet ca. fire gange i ugen, og det er jeg ret godt tilfreds med… Nej rettere. Jeg er faktisk ret stolt af mig selv :)

Pigen Træning

 1. February 14th, 2007 at 21:33 | #1

  Hvad er det, du træner?

 2. Pigen
  February 14th, 2007 at 21:44 | #2

  Det er lidt forskelligt, men idag var det TBC (der åbenbart står for total body conditioning, måtte lige google det…). Ellers bl.a. step som er yndlings trods mine ret dårlige knæ… Nå ja, og så noget langsommere mave/ryg med fx bold. Jeg er med på det meste, men det er primært holdtræning :)

 3. February 14th, 2007 at 21:45 | #3

  Tak for svaret :)

 4. Pigen
  February 14th, 2007 at 21:47 | #4

  Hvad da…? :)

 5. February 15th, 2007 at 10:16 | #5

  Wow fire gange i ugen. Jeg er ellers stolt af mine to gange – som tegner til at blive tre gange i denne uge.
  Men det er en skøn følelse man har i kroppen efter træning :o D

 6. Pigen
  February 15th, 2007 at 15:03 | #6

  Ja, det er en skøn fornemmelse! :)
  Det er også først i januar jeg er kommet op på så mange gange. Håber jeg kan holde den gode stil, når vi får flere timer…
  Håber i øvrigt ikke jeg har overset nogle kommentarer fra dig? Du ryger nemlig konsekvent i spamfiltret ;)

Comments are closed.