Home > Kærester, Mig, Træning, Weekend > Når man ikke ved, om det er nat eller morgen…

Når man ikke ved, om det er nat eller morgen…

April 28th, 2007

Jeg er ærligt talt i tvivl! Men vågnede kl. 06, da kæresten låste sig ind… “Aiiij, Søde! Det er jo helt lyst!” :) Altså morgen, eller hvad…?
Egentligt ville jeg have sovet et par timer længere, men tænkte at jeg kunne prøve at stå op og spise lidt morgenmad. Havde en naiv plan om at komme op og træne nu til morgen, og nu har jeg allerede lidt mere tid at tage af. Om jeg så er nødt til at sove igen senere, må tiden vise. Men det er vist mere end regel, end en undtagelse for tiden – at jeg sover i løbet af dagen også.

Så nu har jeg lige spist mine branflakes, og skal have noget vand ned også. Og så suser jeg nok afsted om en times tid. Har kun fem minutter til træningscentret, så det bliver ikke meget bedre :)

Kæresten sover vist allerede sødt. Han har haft en super aften (nat!!) sammen med nogle gutter fra HTX-klassen, så det er jo helt perfekt. Nu håber jeg (han gør nok også…) at jeg kan lade ham sove længe nok til, at han ikke er alt for dårlig når han vågner igen.

Hav en rigtig god lørdag!

Pigen Kærester, Mig, Træning, Weekend

 1. April 28th, 2007 at 08:21 | #1

  Følelsen man har når man kommer HJEM fra træningscentret er super duper dejlig, og så har man jo også fortjent en middagslur, eller noget;)

  Også god lørdag og weekend til dig:)

 2. Pigen
  April 28th, 2007 at 22:12 | #2

  Jeg endte så med at falde i søvn på sofaen INDEN jeg skulle afsted.. Det var jo vildt tidligt! Men det var super at komme hen og træne igen. Det har desværre ikke så høj prioritet for tiden :)

  Og tak.

Comments are closed.