Home > Mig, Studie > Jeg har lige spist en masse is

Jeg har lige spist en masse is

April 27th, 2007

Og i eftermiddags pjækkede jeg fra træning, fordi jeg hellere ville være ude i solen. Om 7 uger, når jeg er færdig med det her eksamenspjat, er jeg sikkert blevet en rund bold :)

Jeg har aftenen for mig selv, og alt går meget langsomt. Det passer mig meget fint, for ugen har været vanvittig.
Inden for de sidste dage, er det gået op for mig, at den eksamen jeg vel nok frygtede mest skal jeg nok klare (bank bank), men nummer to bliver en killer! Pensum er svært, men det der nok er mest påtrængende er, at jeg er bange for at jeg ikke når at komme igennem det hele.
Får jeg den ikke i første forsøg, kan jeg prøve igen i august, og så hiver jeg bare et par bøger med i rygsækken i sommer. Jeg er ikke dumpet en eksamen endnu, men det skulle altså passe mig en smule dårligt at have den hængende over hovedet netop i år. Hmm..

Om et par dage skal jeg have valgt, hvilke valgfag jeg vil have på 9. semester. Det er svært, fordi man samtidig vælger en række andre fag fra! Den anden dag fik vi lidt info om de forskellige fag, og det gjorde mig bare endnu mere forvirret :) Der er kun 2-3 fag jeg helt har udelukket, så der ligger stadig en sorteringsproces foran mig. Jeg ved ikke, om jeg gør alt for meget ud af det, og om det overhovedet er væsentligt for en fremtidig ansættelsessituation, hvilke valgfag man har haft? Man skal selvfølgeligt vælge ud fra interesse, men jeg vil også gerne have en sammenhæng mellem de valgte fag, og det skal heller ikke blive for tyndt…. Sikke en masse tanker.. Er det meget tydeligt at jeg er i tvivl? ;)

Pigen Mig, Studie

 1. April 27th, 2007 at 21:57 | #1

  Is er vigtigt! Meget vigtigt faktisk.

  Self er det irriterende at dumpe en eksamen, men verden går ikke under. Jeg har dumpet én – så det må være nok ;)

  Held og lykke med at vælge fag! Jeg har valgt – og næsten udfyldt ansøgningen til overbygningen. Den virker meget voksen og truende på mig, så jeg fortrænger at den snart skal sendes..

 2. Pigen
  April 28th, 2007 at 06:40 | #2

  Meget vigtigt ja! ;)

  Jeg overlever det også nok, og så er det gode at jeg vil få pokkers meget mere tid at læse i. Men jeg satser alligevel ikke på det ;)

  Tak. Heldigvis var det ikke rigtigt noget problem for mig at vælge overbygning. Der var godt nok et par alternativer, men den jeg er på nu er den naturlige fortsættelse til bacheloren, og så var det jo meget nemt. Heh, kender godt det med at JEG i hvert fald ikke er voksen..

Comments are closed.